Direct online oefenen! Meer dan 2500 opgaven! Gratis Proeftesten!
Direct oefenen

Page content

PiCompany

PiCompany helpt bedrijven om resultaatgericht te worden en dit vervolgens ook te blijven. Voor dit doeleinde maakt PiCompany gebruik van haar eigen e-Human Resourche Management oplossingen op het gebied van performance management, leiderschap, competentieontwikkeling en selectie. Eén van de vaak gebruikte e-HRM tools is de Connector Ability Test. De tools die ontwikkelt zijn door PiCompany worden ook gebruikt door het assessmentbureau GITP; sinds 2010 is PiCompany namelijk onderdeel van dit bureau.

  • Connector Ability Test: dit is een cultuurvrije capaciteitentest. Een test wordt cultuurvrij genoemd wanneer deze culturele en taalafhankelijke bias vermijdt en zich juist focust op logisch redeneren. Goede onderdelen om mee te oefenen om je goed voor te bereiden op deze test zijn Matrices, Analogieën en Verbaal redeneren.

Oefening baart kunst!

Het is erg belangrijk om te oefenen voor een capaciteitentest. Wanneer je niet oefent kan je score lager uitvallen en dit verlaagt vaak jouw kans op het krijgen van die felbegeerde baan! Door te oefenen kun je opgaven sneller en efficiënter oplossen, waardoor jouw score omhoog gaat.

Ga direct aan de slag met oefeningen om je voor te bereiden op deze capaciteitentest op:
 https://oya-training.nl/inloggen/